Welkom op de raadpleegomgeving van de gemeente, OCMW en AGB Sint-Katelijne-Waver

Deze website bevat heel wat informatie over de verschillende beslissingsorganen van onze gemeente. U vindt hier onder meer de agenda en de (ontwerp)beslissingen van de openbare vergaderingen van onze gemeente, OCMW en AGB terug.

De agenda en de meeste (ontwerp)beslissingen kan u raadplegen door op de titel te klikken. Als u enkel de schuin- en lichtgrijs gedrukte titel ziet, bevat de (ontwerp)beslissing vertrouwelijke informatie. U kan deze opvragen in het kader van de openbaarheid van bestuur.

U kan een besluit op twee manieren zoeken:

  • Weet u op welke datum de beslissing werd genomen? Klik dan in de kalender op de juiste dag en het juiste beslissingsorgaan. Er verschijnt dan een overzicht van de besluiten die op die datum werden genomen.
  • Als u de beslissingsdatum niet kent, kan u een zoekterm ingeven in het veld ‘zoeken’ hierboven. Verschijnen er te veel resultaten? U kan deze filteren door te klikken op het plus-knopje dat naast de zoekbalk verschijnt.

Voor hulp of bijkomende informatie kan u terecht bij organisatie@skw.be.

Zoek je iets anders?

  • Een overzicht van de lopende openbare onderzoeken, verkeersverordeningen, belastings- en retributiereglementen en andere bekendmakingen kan u hier terugvinden.
  • Wil u een opname van een gemeenteraad, gemeenteraadscommissie of raad voor maatschappelijk welzijn beluisteren of wenst u meer over de samenstelling en de werking van onze politieke organen, klik dan hier.

Bent u het niet eens met een beslissing die één van de politieke organen van onze gemeente heeft genomen, kan u steeds klacht indienen bij: